top of page
city-3000060_1920.jpg

KVALITET & MILJÖ

Ansvar för framtiden

Kvalitet

Vi ska vid varje tillfälle tillhandahålla tjänster inom våra verksamhetsområden som möter våra kunders krav och förväntningar på totalkvalitet.

Mil

Vi ska erbjuda tjänster inom våra verksamhetsområden som uppfyller såväl kundens som samhällets miljökrav. Vår produktion ska bedrivas med minsta möjliga påverkan på miljön samt på ett resurssnålt sätt.

Läs mer

Kvalitetspolicy

Miljöpolicy

Återbruk i tiden!   - Något vi gjort sedan vi startade för 25 år sedan.

Återbruk är ett aktuellt ord som var och varannan dag dyker upp i våra medier. För oss på AF Härnösand Byggreturer har återbruk varit aktuellt sedan vi startade vår verksamhet för 25 år sedan!
Det var där vi började – med återbruk av begagnat byggmaterial. Idag är vår verksamhet större och ser annorlunda ut, men återbruk och stort miljötänk är fortfarande lika viktigt för oss!
 
Bilden visar en byggnad* i Solna som vi precis demonterat och som vi senare ska bygga upp igen till en av våra miljömedvetna kunder Jernhusen. Tillsammans har vi tagit tillvara på befintliga resurser och sparat på naturens resurser!


*Den magiska fasaden på byggnaden, som ritats av AIX Arkitekter, är gjord av återvunnet glas – så snacka om dubbelt återbruk!

 

 

Sophus2_edited.jpg
bottom of page